Datum

12 mei 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Sportief begon voortvarend en veel agressiever dan de thuisclub , de eerste kansjes waren dan ook voor het SPV doel te vinden, maar zowel Dirk als Sven wisten het net niet te vinden , na 20 minuten was het wel raak , uit een cornerbal werd de bal verlengd door Sven waarna Bob simpel de 0-1 binnen schoof, Sportief bleef sterker in de 1e helft en doelman Michael had het niet echt druk en moest eigenlijk maar één keer echt reddend optreden na een afstandschot, 10 minuten voor de rust werd het zelfs nog 0-2, na een vrije trap van Tosca werd de bal slecht verwerkt door de keeper en deze tikte de bal in tweede instantie achter zijn eigen doellijn, in de rust werd nog even duidelijk gemaakt dat het zeker nog geen gelopen koers was , maar helaas was dit niet helemaal over gekomen en kwam Sportief slap uit de kleedkamer , het resultaat was dan ook dat SPV na een kwartier de 2-1 maakte, Michael wist de eerste twee doelpogingen nog prima te redden maar bij de derde poging was het toch raak , helaas raakte hij hier bij geblesseerd en moest Tosca het op de goal over nemen, hier na werd de wedstrijd rommeliger , SPV wist weinig of geen kansen meer te creëeren en Sportief kreeg de laatste 15 minuten steeds meer ruimte waar Stijn nog van wist te profiteren en in de laatste minuut de velossende 1-3 binnen schoot, zeker gezien de goede eerste helft een degelijke en verdiende overwinning bij het altijd gastvrije SPV uit Polsbroek met een prima scheidsrechter in een sportieve wedstrijd.