27 oktober 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

Na de toch wel ontluisterende en misschien wel onnodige grote nederlaag vorige week bij Siveo'60 kon Sportief zich
herstellen tegen de wisselvallige nieuwkomer in het zaterdag voetbal v.v.Bodegraven. Sportief kwam als een razende uit de startbokken want binnen 4 minuten stond het al 2-0 door goals van Dirk en Stijn, het verbouwereerde Bodegraven wist in minuut 7 al weer wat terug te doen en voordat iedereen goed en wel langs het veld stond was er al drie keer gescoord , de 10 minuten welke daarop volgde waren dan ook de enige minuten waar de bezoekers iets sterker oogde dan de thuisclub. Daarna was het alleen maar Sportief wat de klok sloeg, de ene na de andere aanval ging richting Bodegraven doel, dat het met de rust slechts 3-1 stond na een mooie goal van Stijn was dan ook een klein wonder, en als de bezoekers er toch af en toe uit kwamen stond onze trouwe sluitpost Michael er om dit in de kiem te smoren. Na de rust was het direct weer raak , al na 20 seconden lag de 4-1van Roy in de touwen, de ongrijpbare Kris haalde keer op keer prima de achterlijn en zo was het ook weer in de 50e minuut raak, dit keer schoot wederom Roy de bal geweldig binnen , Roy zou overigens de man van de wedstrijd worden met maar liefst 4 goals deze middag, natuurlijk was het beetje moraal wat nog over was bij Bodegraven nu helemaal verdwenen , Sportief denderde na die 5-1 maar door en de goals van justin, nogmaals Dirk 2x, Stijn 2x en Roy brachten de stand, nadat Bodegaven nog een keer tegenscoorde ,op 11-2 ,
een monsterscore en grootste competitie zege van Sportief 1 ooit behaald, dit moet een flinke opsteker zijn voor de moeilijke uitwedstrijd van volgende week in en tegen Woerden.