Datum

15 november 2017 20:00

Accommodatie

Onbekend

Op woensdagavond 20.00 uit voetballen bij Alphia. Zaterdag willen de tegenstanders en onze vrouwen namelijk vrij! Iedereen kwam gehaast uit werk/school/stage om op tijd bij sportief te zijn.
Rens zit op het prachtige eiland Bali te chillen, dus is er komende weken niet bij. Kitty heeft last van rugklachten dus hield even rust. Bob los het even op doormiddel van massages of zo iets? Oja, en dan Lianne verkoop je scooter maar ff en ga fietsen! Petra is er vandaag weer bij na een hersenschudding, klasse.
Onze split was vandaag erg positief en voorspelde zelfs dat we 1-2 zouden gaan winnen!
Maar we weten ook dat we steeds meer een ploeg worden die het de tegenstander behoorlijk lastig kunnen maken.

We speelden op het prachtige kunstgrasveld van Alphia, wij zijn dol op dat soort velden! Heerlijk al die open geschaafde benen en de zwarte rubberen korrels tussen de tenen.
Leuke ploeg tegenover ons met fanatieke meiden, we begonnen sterk. Met Esther achterin die het haar vrouwtje aardig lastig wist te maken, Robyn die vandaag bij de reus van ‘t veld liep en Petra als laatste vrouw met Jeanine voor haar die veel ballen voor de tegenstanders voeten wist weg te schieten.

Maar de vrouwen van Alphia konden luckygoals maken vanavond. Ze wisten er 3 te maken voor de rust. Maar Mara, Daan en Iris bleven erin geloven, want zoveel beter waren ze niet dan ons?! Ze bleven rennen en probeerde de perfecte bal naar voren te geven. Het is niet normaal wat een kansen we kregen, we hadden de eerste helft wel 5 doelpunten kunnen maken.
Maar het lukte Kyara, Kim, Tess maar niet om de bal in het net te krijgen!!
Opgeven moment: Merel schiet - ja! Doelpunt - juichen - fluitsignaal - buitenspelen - goal afgekeurd.

Tijd voor de rust; Leider H & trainer R mee de kleedkamer in voor een peptalk en aangegeven dat het nog kan!
Na de rust zagen we dat ook terug, want onze kleine Ky met een snelheid van een Keniaan wist de 3-1 te maken. Na die goal gingen we opzoek naar de 3-2, duurde ff maar daar was die dan.. bal door het poortje van de keeper, goal!

Nou alles op alles om de 3-3 te maken..!!
Het waren spannende slotminuten we kregen nog een aantal kansen maar het mocht niet lukken, als klap in het gezicht kregen we de 4-2 nog om de oren.
Maar.. wat is er hard gewerkt door de meiden! & een groot applaus voor onze keepster want die heeft vandaag weer ballen uitgehaald waar iedereen van staat te kijken.

Meiden blijven trainen, we komen steeds dichter bij onze eerste overwinning.