3 februari 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Sportief trapte af zonder de geblesseerden  Mark Wens , Matthijs Maaijen  en Bart Middelkoop , terwijl goalie Rody Hoogendoorn vanwege wegens werkzaamheden ook verstek moest laten gaan, zijn positie werd ingenomen door Nick Stark.

Na amper twee minuten verscheen  Kevin Haak al voor de Linschoten keeper maar miste de riante mogelijkheid. Vier minuten later redde aan de andere kant  Nick Stark  die een prima kopbal uit de bovenhoek ranselde. Het spel golfde op en neer zo rolde in de 13e minuut het speeltuig, na een prima actie van Stijn Molenaar  voor het doel langs, niemand die kans zag de bal het laatste zetje te geven. Mogelijkheden bleven  er aan beide kanten  komen, Linschoten brak na een half uurtje de ban, het bleek tevens de ruststand van 0-1, daar waar 3-3 ook mogelijk zou zijn geweest.

Na de rust startte Sportief, met Kevin Haak op het middenveld, veel aanvallender. Dat leverde binnen drie  minuten  de gelijkmaker op. Stijn Molenaar  schoof de bal,  na een prima dieptepass van Tosca Wens, fraai binnen: 1-1. Sportief bleef de tweede helft gevaarlijker en kreeg enkele geweldige kansen op meer, maar ook  Linschoten kwam er enkele keren gevaarlijk uit .

Het venijn zat ook deze week weer in de staart , en weer was het de 89e minuut  die Sportief de overwinning bracht. Na een prima actie en dito eender voorzet van invaller Jorg van der Laan kopte Tosca  Wens die de winnende treffer  binnen: 2-1. In de extra tijd was het knokken geblazen maar Sportief bleef fier overeind en de tweede overwinning van dit jaar was daarmee een feit!