Datum

17 december 2016 10:30

Accommodatie

Onbekend

Na een heerlijke, gezellige gourmetavond stond de laatste wedstrijd voor de winterstop op het programma tegen Hillegersberg. Uit verloren we dik van ze, maar zaterdag stond er toch wel een ander team op het veld. Meteen vanaf de aftrap stond onze tegenstander onderdruk. Onze meiden waren fanatiek, want winnen was het enige echte doel.  Split was fanatiek aan het vlaggen en stond zoals gebruikelijk meer in het veld dan langs de lijn. Ons team werd versterkt door Mara en Merel uit de C1. Deze meiden waren niet bang en speelde beide een top wedstrijd!

Het strijdplan van leiders Petra en Jeroen leek goed te gaan uitpakken.  Onze spits werd 1 op 1 met de keeper van Hillegersberg gestuurd, maar helaas knalde deze bal tegen de keeper aan.  Vervolgens gaf Hillegersberg een reactie. Vanaf de middellijn werd de bal erin getrapt. Deze bal was onmogelijk te houden 0-1.

Een paar minuten later floot de scheids af: Rust..                                                                     Na de rust begonnen de meiden van Hillegersberg zich toch steeds  meer zorgen te maken, want thuis met 10-1 winnen en nu na 60 minuten spelen nog maar 1-0 voor. Onze verdediging stond als een huis het lukte de tegenstander niet om er door te breken. 2e helft hebben ze bijna geen kans gekregen. Melissa keepte een geweldige wedstrijd, ballen die ze dacht niet te hebben had ze. Het middelveld zakte goed mee terug en deed er alles aan om de voorhoede te bereiken. De voorhoede rende zich een slag in de rondte en probeerde elkaar te bereiken. Iedereen ging ervoor om de gelijkmaker te maken.

Helaas lukte dat niet, maar wat hebben de meiden hun best gedaan. 0-1 verliezen van de koploper. Het voelde voor het team als een dikke overwinning. Nu lekker de winterstop in. Hopelijk gaan we 2e helft van het seizoen meer punten pakken. Maar als we zo spelen als afgelopen zaterdag moet dat goedkomen. Wij wensen namen de VR1 iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig 2017!