Scheidsrechter

Leroy Pen

Accommodatie

Onbekend

De eerste twee bekerwedstrijden zijn goed verlopen voor onze dames. Beide wedstrijden gewonnen met mooie uitslagen. Er zijn nieuwe contracten getekend van oude debutanten en nieuwe spelers uit de omgeving van Woerdense Verlaat en omstreken. De meiden laten meteen zien wat ze in huis hebben. De trainingen zijn vroeg van start gegaan dit seizoen onderleiding van Ramon Alblas. De eerste trainingen stonden vooral in het teken van conditie en uithoudingsvermogen.

Zaterdag 3-9-2016 Sportief - Schevenigen

De meiden stonden al vroeg op het veld om hun geweldige spel aan hun trouwe supporters te laten zien. Onze vlagger split had vanochtend wat anders, maar gelukkig nam Ramon Neuteboom de vlag in handen. Het ging hem prima af deze wedstrijd. Sportief ging de eerste minuten wat stroef van start. Maar na een paar minuten was Sporief wakker en kregen we steeds meer balbezit op de helft van de dames uit Scheveningen. Na een aantal kansen vloog de bal in het net en dit herhaalde zich nog een keer voor de rust, (2-0)

Kleedkamer 2 - 11.20: De geur van zalfjes, tijgerbalsems, spierenzalf kwamen je tegemoet op de gang.. De meiden hadden allemaal wat last van pijntjes, spiertjes en krampjes. Na een flinke peptalk van Coach Petra en een lekker bakkie thee konden ze er nog een helft tegen aan.

In de tweede helft waren ze sterk in hun spel, duels werden gewonnen. Al snel vlogen er nog 3 ballen tussen de palen. Het was een sportieve, zware maar vooral leuke wedstrijd.

Vooral onze fans: Volgende week zijn we te bewonderen op het veld van Sassenheim!