Speelronde 8 - Wedstrijden volgens de nieuwe maatregelen

18 november 17:15  Aanstaande zaterdag staat speelronde 8 alweer op het programma. Na de zinderende overwinning tegen Bodegraven gaat Sportief 1 ervoor deze reeks door te zetten tegen rechtstreekse concurrent Vep uit Woerden. Sportief staat nu 2 punten voor op de gastheer en gaat er alles aan doen deze voorsprong te vergroten. meer »

Kerstmarkt Sportief

18 november 9:30  De Kerstmarkt van Sportief staat weer op het programma. Zie de flyer voor meer info!meer »

Inhaal Speelronde 6 - Sportief op bezoek bij VV Bodegraven

13 november 11:00  Vanmiddag om half 3 wordt er afgetrapt tegen vv Bodegraven door Sportief 1. Een belangrijke wedstrijd gezien Bodegraven nu 3 punten meer heeft dan ons vlaggenschip en beide teams er alles aan doen om in de 4e klasse te blijven komend seizoen. Succes aan onze mannen en we duimen voor de volle driepunter!

Kerstmarkt bij v.v. Sportief

8 november 19:00  Vanaf 25 november is de Kerstbomen & Amaryllisbollen actie weer terug bij v.v. Sportief. meer »

Speelronde 7 - De Milandwegderby

5 november 19:45  Morgen staat de enige echte Milandwegderby op het programma tegen de geelhemden uit Zegveld. Een wedstrijd die altijd op het scherpst van de snede wordt gespeeld, en geen duel wordt vermeden. Na een aflasting van vorige week de kans aan de ploeg van Cor Stoof om de overwinning tegen Alphense Boys door te trekken. meer »

De Sportief Pieten komen weer naar Nederland!

1 november 18:15  Eindelijk mogen wij het bevestigen!!! 🙌🏽💥Onze favoriete pietjes zijn terug van weggeweest, de Spaanse zon wordt ingeruild voor de velden en vrienden van V.V Sportief. 🥰 geef je snel op!

Sportief Dames nipt ten onder in spannend eerste competitieduel

25 oktober 20:30  Ook onze competitie is officieel begonnen! De afgelopen maanden hebben we niet stil gezeten.. Er zijn nieuwe contracten getekend, er is een hoop getraind en de wijn voorraad is bijgevuld. 📝🙌🏽🥰meer »

Speelronde 5 - Eerste Wedstrijd VR 1 + belangrijke wedstrijd

21 oktober 18:00  In speelronde 5 staat de eerste competitiewedstrijd voor onze dames op het programma. Door uitgevallen tegenstanders in de eerdere weken, mogen ze nu officieel van start. De tegenstander is niet zomaar iemand, namelijk de buren op 2,3km afstand uit Noorden. Sportief 2 heeft een vrije week en ons 1ste elftal speelt thuis tegen Alphense Boys. Na het teleurstellende verlies van vorige week de uitgelezen kans om de eerste punten binnen te slepen. Tegenstander is Alphense Boys zaterdag 1, die ook nog op de hatelijke 0 punten staat. Weeksponsor is administratiekantoor Verhoef uit Baambrugge. Wij wensen onze teams heel veel succes!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!