Sportief verliest derby

Vandaag, 18 oktober 20:15  .meer »

Speelronde 4 - Derby tegen NSV'46

15 oktober 12:00  Vandaag staat de eerste echte derby voor Sportief 1 op het programma. Tegenstander is NSV'46 uit Noorden. In tegenstelling tot de buren is de competitiestart van Sportief ronduit dramatisch te noemen. Uit 3 wedstrijden wist men nul punten te behalen. Zeker in de laatste wedstrijd tegen Rohda'76 zat er meer in, dus tijd voor de ploeg van trainer Stoof om zich te revancheren.meer »

Speelronde 3 - Weeksponsor C. van 't Riet Zuiveltechnologie

9 oktober 11:45  Vandaag staat de 3e speelronde van dit seizoen op het programma. Onze vrouwen zijn weer vrij, en starten over 2 weken pas met de eerste compeititewedstrijd. Reden hiervoor is het uitvallen van competitietegenstanders. Sportief 1 gaat op bezoek in Bodegraven bij Rohda'76. Beide teams staan na 2 wedstrijden nog op 0 punten. We gaan zien welk team zich kan revancheren. Sportief 2 krijgt Floreant op bezoek, we gaan zien of de mannen de tegenstander uit Boskoop ook aan de zegekar kunnen binden. Succes!

Speelronde 2 - SC Woerden komt op bezoek

1 oktober 16:45  Na de harde en zure nederlaag van Sportief 1 is het de kans voor Sportief om zich te revancheren tegen SC Woerden. De laatste keer dat de, normaal altijd lastige, Woerdenaren op bezoek kwamen wist Sportief 'verrassend' te winnen. Om half 3 trappen de mannen van ons vlaggenschip af. Sportief 2 speelt een uitwedstrijd bij de gemeente genoot Aarlanderveen, tijd om zich tevens te revancheren na de slechte competitie start. Sportief VR 1 is een weekend vrij. De eerste weeksponsor van dit seizoen is Baltus Trading BV.

Sponsor van de Week - Speelronde 1

23 september 10:45  🚨 'Sponsor van de Week' Sportief is opzoek naar weeksponsors om onze teams aan te moedigen. meer »

V.V. Sportief Koppeldarten - 2021

20 september 21:00  Na een lange, dartloze periode, mogen we weer van start. Zaterdag 27 november staat het V.V. Sportief Koppeldarten op het programma.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!