Home - vv Sportief

Matchday 12, verslaat 🟢⚪️ - 🔵⚪?

21 januari 9:15  Vanmiddag half 3 wordt er afgetrapt tegen de buurman die hemelsbreed 6,5km verderop ligt. De stand is ook allerminst spannend, gezien Sportief op een 2e plaats staat met 27 punten en de buren van @vvkamerik 3e met 24 punten. Komt dat zien, en moedig het Groen-Witte Leger aan!

Nieuwjaarsreceptie

16 januari 9:00  Afgelopen zaterdag stond na twee jaar de Nieuwjaarsreceptie op het programma. 2021 en 2022 ging deze vanwege Corona helaas niet door. Na mooie woorden van voorzitter Wilco Griffioen werden de bloemen en bijbehorende jubileum bedankjes overhandigd.meer »

Weekend weg, oefenwedstrijd en Nieuwjaarsborrel

11 januari 9:45  Afgelopen week ging seizoen 2023 weer van start. Na twee trainingen voor Sportief 1 vertrok het team + ons tweede afgelopen weekend naar Holten. meer »

Matchday 10

1 december 17:45  Zaterdag 3 december met de topper voor Sportief 1, derby voor de vrouwen en blijft Sportief 2 op titelkoers?meer »

Kerstbomen & Amaryllisbollen te koop bij V.V. Sportief

24 november 18:30  🎄☃️🎅 HoHoHo ook dit jaar zijn er Kerstbomen & Amaryllisbollen te koop op ons terrein. meer »

Matchday 9

23 november 18:00  Na een succesvol weekend (zowel Sportief 1 als de dames wisten te winnen) maken we ons op voor speelronde 9. De weekendvrij-ticket gaat deze keer van het 2e naar de dames, dus verwachten we dat ze de heren aan komen moedigen om 2 uur. Tegenstander is Spirit 12, dit team stapte later de competitie in. De drie gespeelde wedstrijden zijn ze nog ongeslagen doorgekomen, dus gevaar ligt op de loer voor de mannen van 2. Sportief 1 walste vorige week over Bernardus heen. Deze week spelen de mannen van Peper tegen UNO uit Hoofddorp. De nummer 4 uit de competitie, die de afgelopen twee wedstrijden winnend wist af te sluiten. Driepunten zijn gevraagd, wil de wedstrijd van 3 december tegen MMO de kraker om de 1ste plaats worden. Drie uur is de aftrap.

Warp Systems & Riboton steken Sportief 1 in het nieuw

18 november 13:45  Afgelopen zaterdag ontving de selectie nieuwe presentatie jacks en voetbaltassen van de sponsoren. Matthijs Maaijen overhandigde de nieuwe tassen namens zijn werkgever Warp Systems uit Nieuwkoop en Rino Bodt de nieuwe presentatie jacks vanuit Riboton. Hierna werd gelijk de selectiefoto genomen. meer »

Matchday 8

17 november 11:15  Zaterdag 19 november betekent de laatste speelronde voor periode 1 van Sportief 1. Er is nog kans op deze periode. Hiervoor moet er minimaal gewonnen worden van Bernardus en is dan afhankelijk van het resultaat tussen MMO en Rijnstreek. Indien deze wedstrijd gelijk wordt gespeeld zal Sportief op basis van doelsaldo met de periode aan de haal gaan. Tegenstander Bernardus heeft een hoop wisselvallende resultaten, het belooft een flinke kluif te worden voor de mannen van Peper. Ons tweede heeft een week rust gekregen vanuit de KNVB en kunnen zo, als koploper, de andere resultaten afwachten. De dames gaan op bezoek bij de Kickers, die eveneens twee keer wisten te winnen. Hopelijk gaan onze dames een gaatje slaan met de tegenstander uit Leimuiden.

Matchday 7

9 november 15:00  Zaterdag 12 november zijn onze dames vrij. Daarentegen kunnen het 1e en het 2e wel de mouwen gaan opstropen. Beiden teams kregen in de eerste 6 wedstrijden 11 doelpunten tegen, maar zijn desondanks nog ongeslagen. Het 2e wist afgelopen weekend concurrent Rohda'76 in de slotfase te passeren, waar Sportief 1 de punten wegsnoepte bij het lastige Zwanenburg. Sportief 2 trapt 2 uur thuis af tegen Oudewater en ons 1e gaat op bezoek in Santpoort-Noord. We hopen op dezelfde afloop als afgelopen weekend!

Matchday 6

4 november 8:15  De eerste competitiewedstrijden van de maand November staan alweer op het programma. Onze dames ontvangen RCL, die tot dusver een punt meer wisten te behalen uit één wedstrijd minder. Een uitdaging, maar geen onmogelijke voor de dames van trainers Collin en Mark om de punten op het sportpark te behouden. Sportief 2 heeft vroeg in het seizoen al gelijk een ware kraker op het programma staan. Zowel Rohda'76 als ons team wisten alle wedstrijden te winnen, Sportief 2 speelde wel een wedstrijd meer. Hierdoor is het op dit moment nog ranglijstaanvoeder. Ons 1ste gaat op bezoek in en bij Zwanenburg, uitkijken voor de vliegtuigen, de landingsbaan van Schiphol zit namelijk op een steenworp afstand. Sportief revancheerde zich tegen Bodegraven van de flater tegen Rijnstreek, ook al ging dit niet gepaard met goed voetbal.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!