Voorbereiding Sportief 1 - Seizoen 2022/2023

30 juni 11:30  Zaterdag 6 augustus start de voorbereiding voor Sportief 1 onder leiding van de nieuwe trainers Johan Peper. Hij wordt geassisteerd door Cock Wens en de nieuwe keeperstrainer Sander Vermeulen. Onderstaand een schema hoe Sportief 1 zich naar de beker & competitiestart gaat toewerken.meer »

Schema Bedrijvenvoetbal 2e Pinksterdag

6 juni 8:30  Vandaag staat het Bedrijvenvoetbaltoernooi op het programma. Maar liefst 15 teams gaan strijden om de felbegeerde wisselbokaal. Bekijk snel het wedstrijdschema!meer »

TRANSFERNIEUWS #1

28 mei 12:15  Roy Fransen draagt volgend seizoen weer onze Groen-Witte clubkleuren. Na afwezigheid van enkele jaren zijn wij zeer verheugd dat hij zijn comeback maakt! 🤍💚 #welcomeback #greenwhitearmy

Bedrijvenvoetbal = Back

14 april 22:15  Terug van weggeweest ons Bedrijvenvoetbal toernooi op 2e pinksterdag. Anders dan andere jaren spelen we 7 tegen 7, waarbij er minstens 1 dame in het team speelt. Meld je snel aan en mail naar prvvsportief@gmail.com. VOL = VOLmeer »

Steun de vereniging! Lever nu GRATIS je oude frituurvet in.

9 april 9:15  V.v. Sportief is begonnen met het inzamelen van gebruikt frituurvet/olie in samenwerking met Green Oil Recycling. Frituurvet is een waardevolle grondstof voor o.a. biobrandstof. Omdat het een waardevolle grondstof is krijgen wij als vereniging een vergoeding als wij dit inzamelen. meer »

Johan Peper nieuwe hoofdtrainer v.v. Sportief

4 april 9:00  Met trots kunnen wij zeggen dat het bestuur erin geslaagd is een nieuwe hoofdtrainer te contracteren in de naam van Johan Peper. meer »

DERBY DAY - Sportief vs. Nic Boys

8 maart 11:45  Zaterdag 12 maart staat de clash tegen Nicolaas Boys op het programma, de tweede derby in één week tijd voor Sportief 1. Waar de tegenstander meedoet om de titel, speel Sportief voor lijfsbehoud. Er wordt zowel voorafgaand als tijdens de wedstrijd vuurwerk verwacht door de spelers en het publiek. Half 3 wordt er afgetrapt.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!