Wedstrijdprogramma Zaterdag 24-9-2022

24 september 12:15  Start van de competitie voor Sportief 1 en VR 1. Ons tweede start volgende week.

Speelprogramma Sportief 1, 2 en VR1 bekend

20 augustus 10:15  Afgelopen vrijdag is het speelprogramma voor onze teams gepubliceerd door de KNVB. Voor Sportief 1 zijn de wedstrijddata t/m eind van het seizoen vastgelegd en voor de dames & het 2e t/m 15 oktober. Opvallend is dat Sportief VR1 2 weken (eerst voor de beker en dan voor de competitie) uitspeelt bij NSV'46. Verder spelen Sportief 2 en Dames 1 de meeste wedstrijden op dezelfde dag thuis. meer »

Voorbereiding Sportief 1 van start

10 augustus 11:45  Sportief 1 trapte afgelopen zaterdag seizoen 2022/2023 af. Onder leiding van trainers Johan Peper, Cock Wens en Sander Vermeulen werd onder zonnige weersomstandigheden de voorbereiding gestart. meer »

Mooie affiches in de berkerindeling

20 juli 10:45  De KNVB heeft de bekerindeling bekend gemaakt voor de A-categorie teams. Sportief 1 neemt het op tegen de buren uit Zevenhoven & Zegveld. Ook zal het afreizen naar Boskoop om tegen Floreant te spelen. Mooie affiches op het programma en een goede voorbereiding richting de competitiestart! meer »

Competitieindeling Sportief 1 bekend

8 juli 9:15   Een hoop nieuwe gezichten en een paar oude bekenden. Onder andere VV Kamerik, VVBodegraven en terug van weggeweest VV Rijnstreek zijn de opponenten in de competitie!meer »

Voorbereiding Sportief 1 - Seizoen 2022/2023

30 juni 11:30  Zaterdag 6 augustus start de voorbereiding voor Sportief 1 onder leiding van de nieuwe trainers Johan Peper. Hij wordt geassisteerd door Cock Wens en de nieuwe keeperstrainer Sander Vermeulen. Onderstaand een schema hoe Sportief 1 zich naar de beker & competitiestart gaat toewerken.meer »

Schema Bedrijvenvoetbal 2e Pinksterdag

6 juni 8:30  Vandaag staat het Bedrijvenvoetbaltoernooi op het programma. Maar liefst 15 teams gaan strijden om de felbegeerde wisselbokaal. Bekijk snel het wedstrijdschema!meer »

TRANSFERNIEUWS #1

28 mei 12:15  Roy Fransen draagt volgend seizoen weer onze Groen-Witte clubkleuren. Na afwezigheid van enkele jaren zijn wij zeer verheugd dat hij zijn comeback maakt! 🤍💚 #welcomeback #greenwhitearmy

Bedrijvenvoetbal = Back

14 april 22:15  Terug van weggeweest ons Bedrijvenvoetbal toernooi op 2e pinksterdag. Anders dan andere jaren spelen we 7 tegen 7, waarbij er minstens 1 dame in het team speelt. Meld je snel aan en mail naar prvvsportief@gmail.com. VOL = VOLmeer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!