In Memoriam - Dirk de Jong

9 april 19:45  Sportief bereikte deze week zeer droevig nieuws.meer »

YOFI Sportdagen Woerdense Verlaat bij V.V. Sportief

25 februari 10:15  De Dorpsraad van Woerdense Verlaat & YOFI organiseren samen drie verschillende activiteiten die in het teken staan van jouw gezondheid. meer »

Technische Staf Sportief 1 blijft intact in 2021/2022

19 januari 21:15  Ook in het nieuwe aankomende seizoen zal de technische staf van Sportief bestaan uit Cor Stoof (hoofdtrainer) Robert van Leeuwen ( assistent trainer) en Cees Vink ( verzorger) . Het bestuur is verheugd met de toezeggingen in deze onzekere tijden en hopen dat een ieder weer snel kan genieten en voetballen bij onze club. Wij wensen het technische trio met deze verlenging veel plezier en succes bij onze club. Het bestuur

Koop nu nog uw Kerstboom of Amarylisbollen bij Sportief

15 december 9:30  Ondanks de aangescherpte maatregelen kan de verkoop van Kerstbomen & Amaryllisbollen doorgaan op het terrein van V.V. Sportief. Dagelijks zijn we geopend van 10.00 tot 19.00 en de actie loopt t/m 19 december. Wees er snel bij want OP = OP!!!meer »

Dames Pieten halen véél geld op voor hun cluppie!💪

15 december 8:30  De Sportief dames verveelden zich zonder de club en waren het helemaal beu, want hun cluppie zit nu zonder inkomsten en dat vinden zij verschrikkelijk sneu. Er werd vergaderd en goede ideeën werden bedacht, zo hebben zij de Sint geholpen en als Pieten verkleed de kinderen bezoekjes gebracht. De vrijwillige bijdrages werden door de ouders, opa's en oma's zelf bepaald, en zo werd er het ongelofelijke bedrag van maar liefst €1258,- opgehaald! Dit bewijst dat jullie "Sportief harten" op de goede plek zitten, Enorm bedankt namens alle groen/witten!💚🤍💚🤍meer »

Sportief Pieten Actie

30 november 18:30  Onze Sportief Vrouwen zijn afgelopen vrijdag bij inwoners uit Woerdense Verlaat en omstreken langsgeweest met de pietenactie. Wat een toffe reacties en leuke opbrengst voor onze club. Wilt u ook nog meedoen, contacteer de gegevens uit de onderstaande flyer:meer »

Kerstbomen & Amaryllisbollen!

18 november 19:00  Deze winter komt V.V. Sportief met een combinatie van de jaarlijkse Amarylisbollen actie met de verkoop van Kerstbomen. meer »

Grote Club Actie v.v. Sportief

18 november 13:45  U kunt nu onze mooie vereniging sponsoren door middel van de Grote Club Actie. meer »

Speelronde 4 - 0172Sport

9 oktober 10:00  Zaterdag staat de 4e speelronde op het programma voor onze teams. 0172Sport is de weeksponsor, dit lokale sportplatform is sinds 2 jaar de trouwe volger van Sportief 1 en de andere regioteams. meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!