Matchday 4

13 oktober 2022 8:15

Zaterdag 15 oktober, dag 288 van het jaar 2022, staan er weer 3 wedstrijden op het programma. Sportief 2 & de vrouwen spelen thuis en Sportief 1 gaat op bezoek in Nieuwerbrug bij VV Rijnstreek.

Sportief 2 gaat op voor de 3e competitiewedstrijd. De eerste 2 werden, nipt, gewonnen. Vorige week stonden ze namelijk 10 minuten voor tijd nog met 3-1 achter en toch werd de overwinning uit het vuur gesleept.

Onze dames krijgen bezoek van Woubrugge. De tegenstander heeft tot dusver 1 wedstrijd gespeeld en wist die winnend af te sluiten. Onze dames daarentegen staan op 3 punten na 3 wedstrijden, aan de dames om dit aantal te verdubbelen.

Sportief 1 gaat op bezoek bij oude bekend VV Rijnstreek in Nieuwerbrug. De tegenstander is na een aantal jaar afwezigheid weer terug met een team in de A-Categorie. Vorige week wisten ze, verrassend, te winnen van buurman VV Bodegraven. Aan de mannen van Johan Peper om zich niet te laten verrassen en de koppositie verder te verstevigen.

Succes allen!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!