Sponsors

Sportief Dames nipt ten onder in spannend eerste competitieduel

25 oktober 2021 20:30

Ook onze competitie is officieel begonnen! De afgelopen maanden hebben we niet stil gezeten.. Er zijn nieuwe contracten getekend, er is een hoop getraind en de wijn voorraad is bijgevuld. πŸ“πŸ™ŒπŸ½πŸ₯°

De derby denderde nog even door, want wij speelde onze eerste wedstrijd tegen NSV’46 VR2. Om 14.30 werd er afgetrapt met een hoop vuurwerk en spektakel.

Sportief begon de eerste helft sterk en creëerde veel kansen, maar helaas wisten we de bal niet in het doel te krijgen.. πŸ₯… NSV daarin tegen wel en we gingen de rust in met een 2-0 achterstand. Na wat motiverende woorden in de kleedkamer lukte het Femke vlak na de rust de 2-1 te maken. πŸ’šπŸ€

Halverwege de tweede helft brak NSV door en tikte de 3-1 binnen. Door aanvallend te blijven voetballen was daar de 3-2 voor ons!!

De laatste 10-minuten kraakte het en was het alles of niets. In de 83ste minuut tikte NSV de 4-2 en leek de wedstrijd gespeeld. Maar Merel schoot vanaf 20 meter afstand bal keurig in het doel! πŸ’₯ De laatste minuten hoopte we de punten te verdelen, maar de wedstrijd eindigde in een 4-3. πŸ™

Spannende pot waarin keihard gewerkt is door de meiden, helaas was het net niet genoeg. Na de wedstrijd keerde een aantal speelsters terug naar de feesttent en werd het verlies weggedronken. Tot volgende week! πŸ‡³πŸ‡¬πŸŸπŸ‘‹πŸ½