Speelronde 4 - 0172Sport

9 oktober 2020 10:00

Zaterdag staat de 4e speelronde op het programma voor onze teams. 0172Sport is de weeksponsor, dit lokale sportplatform is sinds 2 jaar de trouwe volger van Sportief 1 en de andere regioteams.

Zo maakte 0172Sport in aanloop naar de derby tegen SV Zevenhoven de volgende voorbeschouwing met aanvoerder Tosca Wens: https://www.0172sport.nl/berry-peters-en-tosca-wens-blikken-vooruit-op-zevenhoven-sportief/. Zevenhoven wist nog alle wedstrijden te winnen en Sportief staat na 2 wedstrijden nog op 0 goals en 0 punten. Historisch gezien heeft Sportief in competitie verband nog niet verloren van Zevenhoven, dus de mannen van Cor Stoof gaan voor de volle buit.

Onze gemixte jeugdteams zullen hun thuiswedstrijden op Sportpark de Beemd in Zegveld. Onze dames zijn nog ongeslagen na twee wedstrijden en gaan hun best doen om dit ook in Montfoort door te zetten. De tegenstander wist tot dusver ook enkel te winnen, maar heeft een wedstrijd minder gespeeld.

Sportief 2 gaat na de remise vorige week in en tegen Woerden voor een volle driepunter tegen FC Oudewater, om 14.00 wordt er thuis afgetrapt. Helaas mogen er nog geen bezoekers aansluiten bij de wedstrijden als gevolg van de Corona maatregelen.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!